Wat is Credit Simple Company?

Welke politieke partij waartoe u behoort?


Ik begon dit bericht met deze titel aan een reflectie over de recente politieke ontwikkelingen in ons land te maken. Velen zijn nog steeds bezorgd over de verkiezingen die vorig jaar plaatsvond en zijn “wisselende tapas” vooral in de sociale media en de focus van het beleid, alleen, sem procurar saber mais e entender nosso verdadeiro cenário econômico e social.

dan, ongeacht welke partij je bent of politieke ideologieën het gaat om Brazilië, ons huis, onze economische behoeften, de toekomst van onze kinderen. Ik heb het niet over hervorming van het pensioenstelsel niet, devo abordar em tema noutro Post mas, de vários outros acontecimentos e atos que o Governo Federal está fazendo para transformar a vida das pessoas (Doe ik niet pro overheid reclame, Ik beloof dat ik zal de onderstaande chase snijden).

Wat voor soort of type bedrijf is ESC?

dan, van 2015 tramitava no Congresso Nacional o Projeto das Empresas Simples de Crédito (ESC) que foi aprovado por unanimidade por aquela casa e, tenslotte, transformado em Lei Complementar sancionada pelo nosso Presidente Jair Messias Bolsonaro em 24 afgelopen april. Het is een zeer recente zaak, wordt weinig gezegd over de internet nog (somente na teoria). Acreditamos que não vai demorar muito para entrar na prática porque isso pode mudar e muito o rumo de Pequenas Empresas especificamente o MEI e ME enquadradas no Simples Nacional. Het gaat om Aanvullende wet 167-2019 dat, dentre outros assuntos, legt de IS – Eenvoudige innovatie die belooft om innovatieve ideeën te ondersteunen door middel van zogenaamde Startups.

A questão que queremos abordar aqui é a OPORTUNIDADE DE NEGÓCIO criada pelo Governo Federal para quem se enquadrar como Empreendedor como ESC e, como necessidade do projeto, dispor de algum dinheiro aplicado. duidelijk, existem riscos, mas tudo com garantias fiduciárias, avais e outros mecanismos que serão regulamentados em seguida (a lei é bastante nova, levemos em consideração isto).

Que tipo Societário pode ser Constituída ESC?

A lei estabelece que, tanto o Empresário Individual, estabelecido como tal ou em forma de EIRELI, podem dar início a uma ESC. No entanto, queremos abordar aqui a forma de Sociedade Limitada para demonstrarmos que é possível ter sócios na ESC, met andere woorden:, om geld te lenen moet het eigen vermogen van herkomst dan denk ik dat het waarschijnlijker is om kapitaal te komen met het hoogste aantal partners. tenslotte, existem regras específicas tanto para constituição quando para a forma de tributação da ESC (worden alleen geaccepteerd veronderstelde inkomen en belastbaar inkomen).

De qualquer maneira, we zijn bereid om nieuwe ondernemers die graag een ESC te openen helpen, We geven gratis advies in dit verband. Op dit moment zijn we kijken naar het nieuws, want het is nog niet beschikbaar in commerciële registers creatie van ESC, maar wij geloven dat het zal binnenkort.

dan, wat ze zeggen over deze “ESC”?

Hoeveel wordt gewijzigd door de federale regering, sommige (voornamelijk oppositie) gewoon te bekritiseren en draai om niet te werken (mijn mening). Sommigen vergelijken het ESC “legalisering van woeker” maar niet vergeten dat een aantal zetten om marihuana te legaliseren ooit heeft bestaan, bij voorbeeld… Maar ik vraag: en dan? We leven in een democratisch land en, vertellen de weg, Ik heb nog nooit zo'n grote beweging in de sociale media voor de democratie gezien, met andere woorden:, Hij heeft het recht van het ESC met legitimiteit en geloven niet in een manier die schadelijk is voor de economische groei, anders, zullen profiteren eigenaren van kleine ondernemingen op zoek naar krediet en banken niet te geven, omdat ze niet over een specifieke kredietlijn.

Ik wil mijn eigen voorbeeld te geven, zodat er geen twijfel: Ik zocht een lening van BNDES door de Federal Savings Bank, waarde niet te hoog, om een ​​uitbreidingsproject van mijn Bureau Er wordt een deskundige te financieren. BNDES ontkende te zeggen dat mijn inkomen laag, met andere woorden:, die niet over een specifieke lijn van het krediet voor mijn zaak… nu, Ik opende een zakelijke account in de Spaarbank voor dit doel (vandaag werken met een andere bank die mij biedt de laagste tarieven). Het wordt hier opgenomen mijn verontwaardiging met Caixa Economica Federal en ondersteuning Aanvullende wet 167-2019.

tenslotte, Ik wil hier weg mijn bijdrage aan nieuwe ondernemers die geïnteresseerd zijn in ESC zijn. Wij kunnen u helpen!.

Fields J Odenir

– (62) 3952-4588

– (62) 98239-2102

(whatsapp)

Gelieve te volgen en dat wij: