Ben je gesproken met uw accountant vandaag?

Tijdens onze geschiedenis hebben we klanten en vrienden in indagarem gezien op twijfels die inherent zijn in de boekhouding gebieden, Arbeid en Fiscale beweren vooral dat “weet niet” of heb nog nooit gehoord over een bepaald onderwerp met betrekking tot deze gebieden.

Zeker zijn we, boekhoudkundige professionals, we een bredere en technische kennis over deze gebieden moeten hebben, maar ik heb het hier over de basiskennis die elke ondernemer zou moeten zijn om beter te begrijpen en beheren van uw bedrijf.

goed, hebben we dit blog gecreëerd met de bedoeling van het helpen van mensen, toekomstige ondernemers, ondernemers en andere professionals op het gebied van jaarrekeningen meer informatie over dit onderwerp riep toen op de hoogte “bureaucratie” voor sommigen, maar het is zeer belangrijk voor een onderneming planning, belastingen en kosten kosten verminderen en boetes te voorkomen.

Nossa intenção aqui é destacar a importância de FALAR COM SEU CONTADOR, is een keer per maand, of een keer per week, maar praten over de gang van zaken. We willen niet duidelijk hier alleen het belang van de boekhouding te maken als een management tool voor bedrijven die het gebruiken, want zelfs degenen die niet beschikken over een regelmatige boekhouding boekhouding, bij voorbeeld, het belastbaar inkomen van Real of Aangenomen, vereisen meer contact met hun tegenhangers om vragen te beantwoorden en alternatieven te zoeken om de activiteiten van de onderneming te verbeteren, omdat, het verminderen van de kosten en de inkomsten te verhogen dat een positief resultaat hebben.

Hier is de bijdrage van de eminente goed voor al diegenen die willen hun mening te geven, contact met ons op om vragen te beantwoorden, evenals degenen die willen ons project als partners toetreden.

grote knuffel!

Odenir Campos
(62) 98239-2102
www.eximio.net