buitenlandse bedrijven: stap-voor-stap om haar bedrijf te vestigen in Brazilië

We zetten hier buitenlands bedrijf. goed, Het is een gevestigde en georganiseerde commercieel bedrijf in overeenstemming met de wetgeving van hun land van herkomst, waarop zijn administratieve zetel heeft. Voor dit bedrijf om zijn bedrijf te vestigen in Brazilië betekent het hebben van een vestiging in ons land, maar in juridische termen, onder de Braziliaanse wet betekent een nieuw bedrijf bestaat meestal van buitenlands kapitaal (bijna 100%), en een klein deel van de nationale hoofdstad.

Aangezien de nieuwe buitenlandse onderneming een exploitatievergunning is vereist om een ​​permanente vertegenwoordiger in Brazilië, dan is het meestal geeft een klein deel van de hoofdstad om een ​​Braziliaanse partner (Ik heb dit waargenomen bij buitenlandse bedrijven die hebben gewerkt voor). Meestal is dit representatief is gegeven volledige verantwoordelijkheid voor de activiteiten in Brazilië en rapporteert aan de "hoofdkwartier" in het buitenland.

Braziliaanse wet, net als in elk ander land, Het moet in de eerste plaats worden begrepen op belastinggebied, om zaken te berekenen. Het is van essentieel belang voor professionals die beschikken over een brede kennis te huren, bij voorkeur met ervaring in internationale bedrijven.

in het algemeen, wanneer een buitenlands bedrijf in Brazilië aanvang van de werkzaamheden moet u de volgende stappen te volgen:
- Om een ​​vertegenwoordiger in Brazilië te hebben en de juiste volmacht te nemen in uw land van herkomst
- Consularize alle buitenlandse documenten (kopieën van documenten van de buitenlandse partners);
- beëdigde vertaling van alle buitenlandse documenten, inclusief advocaat in Brazilië;
- Het verkrijgen van CNPJ en CPF in Brazilië, die worden geleverd door de Internal Revenue Service;
- Legalisatie Cool (sociaal contract, dossiers en vergunningen): voor deze procedure is noodzakelijk om de bevoegde boekhoudkundige adviezen huren, waaronder dat hij begrijpt dat het niet een nationaal bedrijf dat de procedures meer moet voorzichtig zijn, de regels moeten strenger. Het is essentieel dat deze verklaring de ontwikkeling van alle licenties en vergunningen die nodig zijn voor de werking van het bedrijf kan volgen.
- Opening bankrekeningen en geld overmaken structuur: Voor veel internationale bedrijven om bankrekeningen te openen, vroeg, om kapitaal te injecteren om het bedrijf te starten. Reeds in een toekomstig stadium, het omgekeerde rol zal worden gespeeld: deel van het kapitaal moet terugkeren naar het land van herkomst in de vorm van winstuitkering. Op dit punt, je moet aandacht worden besteed aan de wetgeving, dergelijk kapitaal zal worden verdeeld en dat de belastingen verschuldigd zijn.

Wij kunnen u helpen! Wij beschikken over de juiste vaardigheden voor uw bedrijf in Brazilië om te slagen! Vraag nu een offerte aan!


Gelieve te volgen en dat wij: