We zoeken naar financiële partnerships

We zijn op zoek naar partnerschappen in de boekhouding, business consulting of soortgelijke activiteiten. Ik heb een lokale structuur en fysische, maar willen ook uit te breiden naar een grotere site die een meer verfijnde kader biedt voor dit nieuwe partnerschap. GEEN noodzaak om grote bedrag van de investering! Busco bijgewerkt professionals om te werken in de dagelijkse zorg en helpen uitbreiden van het bedrijfsleven. Deze nieuwe partner kan blijven met haar portfolio van klanten of een deel ervan te verkopen, afhankelijk van uw bedoelingen, op voorwaarde dat u een ondernemende visie die zich ook richten op de erkenning van beroepskwalificaties. Meer informatie kan worden verkregen via e-mail: [email protected] of +55 (62) 98239-2102 (WhatsApp). Alleen voor professionals die zijn eigenlijk op zoek naar groei!

Gelieve te volgen en dat wij: